Goede doelen

De Heroes for Heroes 'geven fysiek alles' tijdens de indoor cycling marathon en dit geldt ook voor de faciliterende bedrijven en vrijwilligers. We streven naar het 1 op 1 doorstorten van onze gelden naar de aan de ziekte kanker gelieerde goede doelen. Bedrijven, organisaties en alle vrijwilligers die het Heroes for Heroes event mogelijk maken, doen dit bijna allemaal zonder (geldelijke) tegenprestatie.

Jaarlijks kiezen we zo zorgvuldig mogelijk de doelen waar de opbrengsten van Heroes for Heroes naar toe gaan. Op de websites van onze goede doelen kunt u meer lezen over hun werkwijze.

 

 

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven“. 

www.roparun.nl 

 

Ik zet mij in voor het Goede Doel op een manier die bij mij past, ik wil  iets doen vanuit huis én met mijn creativiteit. Ik vind het belangrijk dat dit op een eerlijke en rechtvaardige manier gebeurt. U kunt altijd op de site zien waar het geld naartoe gaat, ik probeer de site aan het eind van elk kwartaal te up-daten. Ik ben geïnteresseerd in alle onderwerpen rondom kinderkanker. 

www.stichting-ankie.nl

 

Hospice De Markies biedt ernstig zieke mensen in de laatste fase van hun leven een huiselijke omgeving om te sterven als dat thuis niet  meer mogelijk of wenselijk is. 

 www.hospicedemarkies.nl

 

Wij willen kind-patiënten met oncologische aandoeningen graag afleiden tijdens hun bezoek in het ziekenhuis. Dit geldt voor zowel de behandelkamer als de patiëntenkamers waarin zij vaak langer moeten verblijven. Door middel van de inzet van Heroes voor Heroes kunnen wij deze kamers een betere aankleding geven met afleidingselementen.

www.amphia.nl