Deelnemen aan HEROES for HEROES kan door en voor iedereen!

HEROES deelnemer

  • Kids

Jij kunt vanaf 9 jaar meedoen in de ochtend - alleen samen met vriendjes/vriendinnetjes of zelfs met de hele klas. Daarvoor zijn twee blokken van 45 minuten ingericht. Als jonge deelnemer zamel je geld in voor Make a Wish. Degene met de grootste opbrengst krijgt een mooie prijs en er is ook een klassenprijs en wisselbeker. Schrijf je hier in en fiets mee als een ware HERO.

  • Middelbare scholieren

Als middelbare scholier kun je tijdens de volwassenen indoor cycling marathon op de fiets stappen en daarmee ondersteun je Make a Wish. Via deze link schrijf je in.

  • Volwassenen

Individueel maar zeker ook in teamverband kun jij je steentje bijdragen aan een van de goede doelen van Heroes for Heroes. Schrijf je in samen met je collega’s (bedrijf), met je vrienden of met je (sport)vereniging.

 

HEROES bezoeker

Geen deelnemer? 

Kom dan de HEROES aanmoedigen tijdens de indoor cycling marathon! Dat kan de hele dag, vanaf 10.30u starten de kids en tussen 12.00u en 20.00u laten de volwassenen de beentjes ronddraaien voor het goede doel.

Ook ’s avonds ben je van harte welkom tijdens de HEROES lounge en afterparty (17.30u-24.00u); napraten in de lounge met een hapje en drankje en vanaf 20.00u start de afterparty en kun je dansen op de jaren ‘80 en ‘90 beats van DJ Kymo.

Adres: nog onbekend.